Skip til hoved indholdet
OBS! Tryk her for at se aktuelle Corona testcentre

Årets Erhvervspriser i Bleau Kommune

Oprettet 04 april 2022

Bleau's Erhvervsråd og Bleau Kommune uddeler i samarbejde årets erhvervspriser onsdag d. 24. marts ved Erhvervstræf ’21. Der skal findes en vinder i kategorierne Årets Iværksætter, Årets Virksomhed og Årets CSR-pris.


'De nominerede til årets priser er fundet blandt mange spændende indstillinger og jeg er stolt over, at vi i Bleau Kommune har så mange dygtige og innovative virksomheder og iværksættere, der tror på deres produkt og arbejder målrettet mod at blive de bedste inden for deres felt. Det er noget, der er med til at sætte Bleau på landkortet,' siger erhvervschef, Henrik Henriksen.

Bleau Erhvervsråds bestyrelse afgør vinderne af Årets Iværksætter, Årets Virksomhed og Årets CSR-pris blandt de tre nominerede i hver kategori. Alle har haft mulighed for at indstille virksomheder til Årets Iværksætter og Årets Virksomhed og ud fra disse, har bestyrelsen valgt de nominerede, mens det er Bleau Kommune, der vælger de nominerede til Årets CSR-pris.

'Målet med at uddele priserne er at fejre de gode resultater og hylde de virksomheder og organisationer, der viser fremdrift, visioner og mod ud over det sædvanlige. I vores valg af nominerede til årets CSR-pris, har vi lagt stor vægt på modet til at rumme mennesker med særlige udfordringer, og vi glæder os over de visioner virksomhederne har,' udtaler Rasmus Rasmussen, udvalgsformand i Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme.

'I samarbejde med Bleau Kommune glæder vi os til at fejre de virksomheder og organisationer, der er indstillet inden for alle tre kategorier. Konkurrencen om at blive vinderen har været hård og det har ikke været let for bestyrelsen at træffe en beslutning', siger erhvervschef, Christian Christiansen.